Kompanija Triple Crown osnovana je 2009. godine sa ciljem da međunarodnom tržištu igara na sreću ponudi potpuno nova tehnička i dizajnerska rešenja u domenu proizvodnje elektronskih ruleta i inovativne mogućnosti umrežavanja velikog broja aparata za igre na sreću u više nivoa (džekpot).

Za kratko vreme, kompanija Triple Crown je okupila tim iskusnih profesionalaca inženjera i informatičkih stručnjaka, koji su u saradnji sa svetski poznatim dizajnerom Karimom Rašidom tržištu ponudili paletu inoviranih elektronskih ruleta sa mogućnostima za potpuno nove kombinacije igara i multipliciranje dobitaka. Na taj način, uz zaista impresivan, potpuno savremen dizajn i tehnologiju izrade ruleta, igračima se nude dodatne opcije za igru, uvećani dobici, a samim tim i povećani adrenalin i zadovoljstvo.

U drugoj proizvodnoj liniji, kroz uređaje za umrežavanje velikog broja aparata za igre na sreću, kompanija Triple Crown je razvila inovativna softverska rešenja kojima se uspešno prati realizacija igre na svakom pojedinačnom aparatu i na nizovima povezanih aparata za igre na sreću, čak i u uslovima nedovoljno razvijene telekomunikacione infrastrukture na teritoriji. Specijalizovani softver omogućava multipliciranje nagrada na više nivoa umreženih aparata po teritorijalnom ili nekom drugom zadatom principu (džekpot), kroz kontinuirano praćenje svih umreženih uređaja, a visok kvalitet izrade softvera i hardvera obezbeđuje izuzetnu pouzdanost u radu, što je potvrđeno i međunarodnim sertifikatom od strane GLI - Gaming Laboratories International.

Kompanija Triple Crown je prezentovala svoje proizvode na više međunarodnih sajmova gde je izazvala nepodeljeno oduševljenje kako vlasnika kazina tako i proizvođača i posetilaca sajmova, a Triple Crown Rulet je osvojio zvanična priznanja za industrijski dizajn. U svakom kazinu aparati Triple Crown su izazvali veliko interesovanje igrača ruleta.

Kvalitet i bogato iskustvo profesionalaca koji su se okupili u kompaniji svojevrsna su garancija da će novi elektronski Triple Crown Ruleti s proširenom paletom igara i dobitaka, kao i inovirani džekpot softver i hardver na pravi način ponuditi nove izazove za igrače.

Stalnim usavršavanjem i inovacijama za vrlo kratak period nova vizija ruleta je lako prihvaćena od strane igrača kao proizvod koji daje više. Pronalazak je zaštićen u skladu sa Konvencijom o međunarodnim izložbama održanom 22. 11. 1928. godine u Parizu.